Belog saya tak seindah fantasi , cerita saya tak sehebad filem animasi -,- K, Thanks !

Ilapppppchuuwww ♥

Omaigod ! Dah setahun lebih ropenya saayang bersama kamu bie   Jyeah ! *bebaggai masalah laa kotorang dah harungi ! Masam-masam manih la katekann , tapi bende macam tu kan dah jadi TREND gituhhhhhhh dalam kapelkapel nih :O *Act , ramai jugak mmber aku yang kapel setengah jalan , aku bukan macam korang . Try think positive la :D Tettttttttttttt , Adham nih yang KEDUA orang aku betulplusgilegile cinte dea , dulu yang first 4 tahun kapel terlerai macam tuh jehhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! *arghh lantak la tu story morry yang dah berhabuk plus berlumut dah :O Hahahahaha Apeape pun aku sayang kau bie :D MMMuahhhhhhhhhhhhh ! Ilappchuuuu la bie , Nih semua mesti berkat kita saling setia and sayang kannnn  

CINTA AKU IBARAT BISKUT OREO NIH LA :D
SALING BERCANTUM tengahtengah yang cream tuh cinta kami ANTARA SATU SAMA LAIN

P/S : setia and jujur kunci penting dalam RELATIONSHIPS okiesss :D K,baiiiiiiiii -,-


eiyadomo
xoxoxoxox




KONICIWAK PEMBACA SETIA :D AISHITERU♥

2 comments:

  1. hihi so sweett..ngee hope korang eppy salu eyh..
    suke3x <3

    ReplyDelete

Created by Domoshine Belog :D